سیر نه تنها به عنوان یک ماده غذایی ،بلکه به عنوان یک غذای فراسودمند نیز در سراسر جهان محبوب است. دلیل این امر اینست که از مدت ها قبل، خواص بیشمار سیر برای بدن انسان به رسمیت شناخته شده است. تاریخچه مصرف سیر طولانی است و از زمان های بسیار قدیم، استفاده شده است. سیر فرآوری شده - سیر سیاه، تحت دما و رطوبت کنترل شده از سیر سفید به دست می آید. در نتیجه این فرآیند بوی سیر از بین می رود و بافت نرم و ژله مانند پیدا میکند. میزان آنتی اکسیدان در سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید تقریباً سه برابر بیشتر است.
چرا سیر سیاه؟
تغییر سير به سير سياه باعث تبديل آليسين به يک آنتي اکسيدان قوي تر و پايدارتر به نام اس آليل سيستئين SAC ميشود. اِس اَليل سيستين به این قابليت جذب بالاتري در دستگاه گوارش دارد و فواید آنتی اکسیدانی بیشتری نیز در مقایسه با آلیسین دارد. به راحتی می توانید به راحتی از سیر سیاه دکتر بیز برای لاغری مصرف روزانه استفاده کنید بدون اینکه مشکلات بد تنفسی را تجربه کنید.
سیر سیاه چگونه به دست می آید؟
بوته های سیر برای هفته ها در معرض میزان مشخصی از متغیرهای گرما و رطوبت قرار میگیرند. در پایان این فرآیند، رنگ سیر تیره و برخی ترکیبات مفید موجود در آن افزایش مییابد.
شما میتوانید از سیر سیاه در غذاها با دستور العمل های مختلف استفاده کنید، یک طعم و مزه جدید را به میز خود اضافه کنید و سالم تر شوید.
کسانی که داروی ضد انعقاد خون مصرف می کنند حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت نمایند.
دیدگاه خود را بنویسید